Pui cu lamaie si unt la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 19 Iun 2019 | 2799 vizualizari

 

Foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 8 pulpe de pui dezosate
  • 2 lamai
  • 100 g unt
  • condiment pentru pui
  • piper
  • sare
  • 100 ml apa
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu lamaie si unt la slow cooker Crock-Pot:

Carnea de pui se curata si se spala.

O lamaie se stoarce, iar cealalta se taie felii.

Vasul aparatului se unge cu unt si se pune pe fund cateva felii de lamaie si cateva bucati de unt.

Se pune in vas carnea de pui.

Se toarna zeama de lamaie si se presara cu condiment de pui, piper si sare.

Se pun feliile de lamaie ramase si restul de unt.

Se toarna 100ml apa si se pune capacul.

Se seteaza aparatul pe "high" pentru 3 ore.

Se scot din vas bucatile de pui si se pun intr-o tava cu sos cu tot.

Se introduce in cuptor pentru 30 minute stropind bucatile cu zeama din cand in cand.

Cand sunt rumenite frumos si sosul a scazut sunt gata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu lamaie si unt la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit, preparat la slow cooker Crock-Pot